Rink Pensioen Missie

We leven in een wereld die heel snel verandert. En de manier waarop mensen met hun oudedagvoorziening omgaan verandert mee.

De overheid regelt steeds minder op pensioengebied,  werknemers wisselen steeds vaker van baan en steeds meer mensen kiezen ervoor om voor zichzelf te beginnen. Daardoor worden  mensen  meer en meer zelf verantwoordelijk voor hun pensioenopbouw. 

Rink Pensioen adviseert ondernemers, werknemers en werkgevers over hun pensioen en alles wat daarmee te maken heeft. We doen dat vooral voor klanten in Noord-Nederland, waar we de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd hebben. Kwaliteit, daar draait het om bij ons. We weten alles van pensioenen, hebben jarenlange ervaring en kunnen al onze klanten een uitstekend advies op maat geven. 

Rink Pensioen is zich bewust van maatschappelijke veranderingen en de gevolgen daarvan voor pensioenopbouw.  Samen met onze klant kijken we naar zijn unieke persoonlijke situatie en stellen we een realistisch einddoel. We denken daarbij in mogelijkheden. We maken samen een persoonlijk financieel plan, dat rust geeft en zorgt voor de noodzakelijke inkomens- en vermogensopbouw. 

Omdat de wereld zo snel verandert, moeten wij als adviesorganisatie al die veranderingen volgen. We moeten mee met de ontwikkelingen op pensioengebied  en willen dat ook. Alleen dan kunnen we ook in de toekomst het beste advies blijven geven.