MET creatie en communicatie

“Bij MET creatie + communicatie schrijven we strategische communicatieplannen, bedenken we creatieve concepten en ontwerpen we vervolgens effectieve, creatieve en opvallende communicatiemiddelen voor onze klanten. Van advertentiecampagne tot nieuwsbrief en van folder tot website.”

MET creatie en communicatie heeft het logo van RINK Pensioen ontwikkeld, en daar zijn we heel trots op!

 

 

Kitty van der Klugt » vormgeving plus!

Enthousiast, meedenkend en een tikje eigenwijs. Maar wel degelijk met beide voeten op de grond. Altijd op zoek naar de rode draad in uw communicatie. Wie bent u, wat wil uw doelgroep en waarmee kunt u zich onderscheiden? Opvallende vormgeving die bij u past en altijd tot in de puntjes verzorgd. Zo nu en dan maak ik een knaller van een slogan, maak ik me druk over de bewegwijzing bij de entree, of fotografeer bij toeval dat ene treffende beeld. Vormgeving + noem ik dat.

 

 

Martin Schoemaker » strategische communicatie

Sinds het begin van de jaren 90 werkzaam in ‘de communicatie’. Zowel online als offline. Van webdesigner en copywriter tot marketing communicatie adviseur. Veelzijdig en creatief, met veel gevoel voor humor, maar zonder haar.

Marketing communicatie, dat is mijn ding. Samen met de klant het contact met de belangrijkste doelgroepen proberen te verbeteren. Communicatie inzetten als middel om de bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken. Stilstaan bij strategie, identiteit, doelgroepen, concurrentie en positionering. Nadenken over de juiste boodschap, een passende profilering en de tone of voice. De juiste middelen en media kiezen en die vervolgens ook nog eens realiseren. Creatief en effectief.

Bekijk hier de website van MET Creatie en Communicatie.